"SELAMAT DATANG KE BLOG JDM SEKSYEN 18 KOTA ANGGERIK SHAH ALAM"

Parti Keadilan Rakyat

Parti Keadilan Rakyat
keADILan

30 Januari 2009

Malam Prihatin Palestin

25/1/2009 Malam Prihatin Palestin telah diadakan di Dewan Sivik Petaling Jaya.Lebih 5,000 rakyat pelbagai kaum telah hadir sebagai sokongan keatas rakyat Palestin yang semakin tertindas di Gaza.Antara yang hadir Dato' Seri Anuar Ibrahim bersama isteri Datin Seri Wan Azizah,Syed Husin Ali,Tan Seri Khalid Ibrahim,,Badrul Amin Bahrom, Yb Yaakop Sapari serta beberapa exco negeri dan Adun Selangor.
Konvensyen Penghayatan Islam

Pada 23,24 dan 25/1/2009 telah diadakan Konvensyen Penghayatan Islam di Kem Bina Semangat,Ampang Pecah, Kuala Kubu Bharu ,Selangor.Ia dirasmikan oleh Datin Seri Wan Azizah Wan Ismail dan penutupnya dirasmikan oleh Tan Seri Khalid Ibrahim MB Selangor.
Ucaptama telah disampaikan oleh Dato Seri Anuar Ibrahim.Seramai 129 ahli pimpinan KeADILan disemua peringkat termasuk Adun, MP dan MPT telah hadir ke konyensyen yang diadakan selama 3 hari itu.
Objektif Konvensyen adalah untuk mengetengahkan dan mencari muafakat mengenai pendekatan islam dalam kontek perjuangan KeADILan dan mencari persefahaman dalam menjana kekuatan perjuangan KeADILan berteraskan ajaran islam. ia juga mampu memantapkan lagi ikatan persaudaraan dan kasih sayang agar lebih erat dikalangan barisan kepimpinan KeADILan.


25 Januari 2009

Kejohanan Futsal Anak Muda Klang


Tahniah buat pasukan JDM Seksyen 18 kerana telah mendapat tempat keempat dlm kejohanan futsal yang dianjurkan oleh Anak Muda Klang.Kita menghantar dua wakil JDM Seksyen18 dan Kota Anggerik yang mana telah tewas di peringkat suku akhir dengan sepakan penalti olah pasukan kita sendiri iaitu JDM Seksyen 18.Memang malang sekali kerana pasukan kita bertemu sesama sendiri diperingkat suku akhir.Walaupun cuba untuk mengelak,tetapi tidak berhasil sekalipun memberi kemenangan pada pihak lawan ketika dalam kumpulan.Kita berharap pengurus pasukan kita En Din akan membuat postmorten punca kekalahan kita pada kejohanan kali ini......